RING OSS - 018-444 57 13

Bilskrot Uppsala

RING OSS - 018-444 57 13

Bildelar

Vår bilskrot i Uppsala har även bildelar till försäljning. Kontakta vår bilskrot i Uppsala för att köpa bildelar samt skrota bilen.

Erbjuder även ert företag bildelar? Då kan ert företag även använda er av informationen nedan anpassat efter ert företag. Vi profilerar gärna ert företag mot ett annat verksamhetsområdet också. 

Erbjuder ni tjänster inom bildelar? Kontakta oss, vi hyr ut den här sidan åt er med redan bra ranking och skapar nya kundkontakter!

När vi skrotar bilar på vår bilskrot i Uppsala återanvänder vi så många bildelar som möjligt men endast de som är i riktigt gott skick. Hos oss hittar ni begagnade bildelar samt nyproducerade bildelar till försäljning.

Bildelar i Uppsala

Vi säljer begagnade bildelar vidare till kunder i Uppsala men även till resten av landet. Vi skrotar ungefär 600 bilar per år varav 200 av dom är av märket Mercedes. Vi har alltid ett lager av reservdelar tillgängligt för kund, redo att monteras. Även om vi riktar oss mot alla bilmärken har vi ett särskilt stort utbud av reservdelar till bilmärket Mercedes.

Av vår bilskrot i Uppsala får ni även hjälp med att söka upp bildelar både i Sverige men även ute i Europa. Med vårt stora kontaktnät bland bilskrotar i Europa hjälper vi er att hitta just de reservdelar som ni söker. 

Kontakta oss – vår bilskrot i Uppsala säljer bildelar till lågt pris!

Reserverar bildelar åt er

Är det någon speciell bildel som ni söker? Meddela oss så reserverar vi den åt er direkt när vi får in den till vår bilskrot i Uppsala . 

Vi har även ett varierat utbud av nya bildelar. På vår bilskrot i Uppsala finns det alltid nya vindrutor till alla bilmodeller på marknaden. Vi har oslagbara priser på reservdelar. 

Har du problem med din styrbox? Vår bilskrot i Uppsala har reservdelar till samtliga bilar på marknaden.