RING OSS - 018-444 57 13

Bilskrot Uppsala

RING OSS - 018-444 57 13

Bilskrot

Hos vår bilskrot i Uppsala skrotar ni bilen säkert och tryggt. Vi betalar även er för att ni skrotar nyare bilar på vår bilskrot i Uppsala.

Den här sidan om bilskrot i Uppsala är ledig och kan bli er – Kontakta oss så berättar vi mer!

Nedan är exempel på text som kan stå kvar eller skrivas om för att anpassa just efter ert företag.

Vi är er bilskrot i Uppsala! Den naturliga ändhållplatsen för gamla och slutkörda bilar. Vår bilskrot i Uppsala tar emot alla slags bilar, oavsett bilmärke – även om Mercedes är särskilt intressant.

Är det dags att skrota bilen? Kontakta oss – vi hämtar upp ert fordon redan i dag.

Bilskrot i Uppsala

Vår bilskrot i Uppsala har tagit fram konkurrenskraftiga erbjudanden till våra kunder.

1. Betalt för fordonet om bilen är av årsmodell 2003 eller yngre. Priset varierar beroende på årsmodell, bilmodell samt bilens skick. 

2. Kostnadsfri upphämtning av ert fordon till vår bilskrot i Uppsala.

3. Upphämtning redan samma dag.

4. 500 kronor i betalt om ni levererar er bil på egen hand till vår bildemontering.

5. Begagnade bildelar samt nya reservdelar till riktigt bra pris.

Hos oss är det viktigt att underlätta för våra kunder, både rent praktiskt men också ekonomiskt. Det ska inte kosta att skrota bilen på vår bilskrot i Uppsala – tvärtom. När ni väljer vår bilskrot i Uppsala ska ni ha möjlighet att tjäna pengar på att skrota bilen hos oss.

Hjälper er hela vägen

Ni får även hjälp med det administriva arbetet av vår bilskrot i Uppsala. Ni behöver endast ha med er giltig legitimation samt det senast utfärdade registeringsbevisets andra del. Innan bilen skrotas avregisterar vi bilen och sköter allt pappersarbete med Transportstyrelsen. 

Vi är en bildemontering som försöker återanvända så många bildelar som möjligt av ert fordon. Resten antingen deponeras eller återvinns.