RING OSS - 018-444 57 13

Bilskrot Uppsala

RING OSS - 018-444 57 13

Om oss

Vi skrotar 600 bilar årligen. Kontakta vår bilskrot i Uppsala för att skrota bilen hos oss. Vår bilskrot i Uppsala är certifierade.

Erbjuder ert företag tjänster inom bilskrot i Uppsala? Vi på Addictive Group Media AB hyr ut landningssidor till kunder som vill få nya kundkontakter och bra ranking på Google.

Vi hjälper er skapa er nästa stora affär – Kontakta oss för att hyra den här sidan om bilskrot i Uppsala och forma den efter ert företag!

Vi är er bilskrot i Uppsala. Vår anläggning tar emot kunder från hela Mälardalen, Uppsala samt Stockholm. Varje år skrotar vår bilskrot i Uppsala ungefär 600 bilar, varav 200 av dom är Mercedesbilar, därav vårt företagsnamn. Vi tar dock emot alla slags bilar, oavsett bilmärke, till vår bilskrot i Uppsala.

Bilskrot i Uppsala

När ni har bestämt er för att skrota bilen – låt oss då bli er bilskrot i Uppsala. Hos oss är ni trygga med att demonteringen sker på ett tryggt och säkert sätt.

Vår bilskrot i Uppsala är medlemmar i SBR, Sveriges Bilåtervinnares Riksförbund samt samarbetspartner med Stena Innovative recycling.

Vi är också medlemmar i Bilretur, ett nationellt nätverk över Länsstyrelsens auktoriserade bildemonterare. Det innebär att vi också är miljö- och kvalitetscertifierade samt genomgår årliga kontroller för att säkerställa att vi följer de lagar och förordningar som reglerar vår verksamhet. 

          Vi är er bilskrot i Uppsala. Vi är medlemmar i SBR. Kontakta oss för att skrota bilen på vår bilskrot i Uppsala.                                     Hos oss kan ni vara trygga när ni skrotar bilen. Vår bilskrot i Uppsala är certifierade och auktoriserade. Kontakta er bilskrot i Uppsala för att boka upphämtning.

 

På vår bilskrot i Uppsala återvinner vi de bildelar som inte går att återanvända. Kontakta oss för att skrota bilen på vår bilskrot i Uppsala.

Köper in bilar till bilskrot

Vår bilskrot i Uppsala är väldigt stor och har utrymme för många bilar. Vi har ungefär 7200 kvadratmeter utomhus och 550 kvadratmeter inomhus. Vi både demonterar bilar och återvinner så mycket som möjligt av skrotbilarna. Hos oss hittar ni även begagnade bildelar men också en del nya bildelar.

Vi erbjuder alla våra kunder fri upphämtning av er bil. Vi hämtar upp er bil oftast redan samma dag. Dessutom betalar vi er för att ni skrotar bilen på vår bilskrot i Uppsala. Ett av våra krav är dock att bilen inte får vara äldre än från 2003. 

Kontakta oss – vi hämtar upp er bil till vår bilskrot i Uppsala redan i dag.